5 důvodů, proč si pořídit elektrokoloběžku

5 důvodů, proč si pořídit elektrokoloběžku

Elektrokoloběžky se staly jedním z nejpopulárnějších dopravních prostředků moderní doby a jejich obliba mezi lidmi neustále roste. Proč jsou tato elektrovozítka tak oblíbená a proč byste si měli pořídit elektrokoloběžku i vy? Máme pro vás hned několik důvodů!

Ušetříte čas

Jízda na elektrokoloběžce vám ušetří čas, pokud se potřebujete pohybovat po městě nebo se dopravovat na krátké vzdálenosti. Už se nemusíte trápit spěcháním na hromadnou dopravu, hledáním parkovacího místa nebo čekáním v dopravní zácpě. Jednoduše “nastartujete” dvoukolové přemisťovadlo a rychle se dostanete tam, kam potřebujete.

Vaše peněženka vám poděkuje

Ve srovnání s jinými dopravními prostředky představují elektrokoloběžky často cenově dostupnější variantu. Počáteční investice se pohybuje v řádech jednotek nebo nižších desítek tisíc. Jejich provoz je pak násobně levnější než provoz vozidel s pohonem spalovacím motorem. A když si spočítáte, kolik ročně utratíte za jízdenky autobusem, metrem či tramvají, uvidíte sami, že investovat do elektrokoloběžky se vyplatí.

Získáte neomezenou flexibilitu

Jak už jsme zmiňovali výše, elektrokoloběžky jsou skvělým dopravním prostředkem. Praktická je především jejich skladnost, takže nemusíte řešit, kam koloběžku schováte během doby, kdy budete v práci. Tato šikovná přemisťovadla se vejdou jak pod stůl v kanceláři, tak do výtahu. A když se rozhodnete pokračovat v cestě městskou dopravou třeba kvůli nepříznivému počasí, můžete vzít koloběžku klidně s sebou. Kompaktní provedení všech modelů vám umožní pohybovat se bez problému i mezi lidmi nebo projíždět místy, kam se automobil nevejde nebo nemůže. Do města zkrátka značka ideál.

S elektrokoloběžkou posílíte svou fyzičku

Pohyb na elektrokoloběžce může být skvělým způsobem, jak získat denní dávku pohybu. Možná si říkáte, jak vám může zrovna elektrokoloběžka zlepšit kondičku. I když poskytuje elektroasistenci, stále musíte zapojovat svaly k řízení a udržení rovnováhy, což může přinést tělu zdravotní benefity. A pokud si budete chtít opravdu máknout, zapomeňte na elektřinu a použijte svůj vlastní pohon – uvidíte, že jedna jízda bez plynu vám dá pořádně zabrat.

Pobyt na čerstvém vzduchu vám prospěje

Možná byste nevěřili, ale pobyt na sluníčku má blahodárné účinky na vaši náladu. Tak proč si toho krásného počasí neužít co nejvíc? Nastupte na koloběžku, užívejte si vítr ve vlasech a objevujte krásy a detaily města, kterých byste si za okny auta nevšimli.

Výhody ve všech směrech

Pořízení elektrokoloběžky je zkrátka skvělé rozhodnutí! Šetří totiž čas, starosti i peníze. Navíc může mít pobyt na čerstvém vzduchu pozitivní vliv na vaši náladu. A třeba takové vozítko přispěje ke zlepšení fyzické kondice.
Pokud už tedy nechcete po práci viset v kolonách, mačkat se v přecpaných tramvajích či autobusech nebo hledáte efektivní, cenově dostupný způsob dopravy, je elektrokoloběžka skvělou volbou.

Omrkněte elektrokoloběžky GoGEN a vyberte si svůj nový nejoblíbenější dopravní prostředek. Nakupte do 30. června vybranou elektrokoloběžku GoGEN a získejte bezdrátový reproduktor jako dárek. K modelům elektrokoloběžek s motorem o výkonu 500 W a více obdržíte výkonný party reproduktor GoGEN BPS 636 SMILEE. K ostatním modelům elektrokoloběžek pro vás máme přenosný reproduktor GoGEN BPS 330 COMICS zdarma.

Další články